Om personerna i historien :D

Hej :)
Ville visa lite information om personerna i historien som kan vara bra att veta:
Huvudpersonen Johanna Falk är alltså kräfta, hennes favoritmusik är pop, hennes favoritmat är varm macka, och hennes favoritfärg är Skär. Och hon har bra sinne för humor. Hon är blyg. Hon är en bokmal. Hon är familjeinriktad och en djurälskare.
Och hennes livslånga önskan är Ryktbar Regissör.
Det innebär att hon vill uppnå nivå 10 i filmkarriären (Regissörsinriktning).
Om hon uppnår sin livslånga önskan får hon + 30 000 livslång lycka!
Huvudpersonen Johanna Falk's syster Melissa Falk är lejon och hennes favoritmusik är pop, hennes favoritmat är hamburgare, hennes favoritfärg är Irländskt grön. Och hon har bra sinne för humor. Hon är en festprisse. Hon är en hopplös romantiker. Hon är en djurälskare och så är hon barnslig.
Och hennes livslånga önskan är Leva lyxliv.
Det innebär att hon vill ha hushållstillgångar på 100 000 simdaler (eller mer såklart!).
Om hon uppnår sin livslånga önskan får hon + 32 500 livslång lycka!
Huvudpersonen Johanna Falk's syster Melissa Falk's pojkvän är vädur och hans favoritmusik är pop, hans favoritmat är varmkorvar och hans favoritfärg är Blå. Och han har bra sinne för humor. Han älskar naturen. Han är karismatisk. Han är en snackare och så är han vänlig.
Och hans livslånga önskan är Superpopulär.
Det innebär att han vill bli vän med 20 simmar (eller mer såklart!).
Om han uppnår sin livslånga önskan får han + 30 000 livslång lycka!
Så, nu vet ni lite mer om personerna som kommer vara med i min historia. Redan nu kanske ni fattar varför jag sa att Johanna och Melissa är helt olika? Inte? Kolla igenom deras egenskaper en gång till och jämför. Ps. Jag tror jag kommer köra utan fusk på den här familjen, eftersom annars kan jag göra så att de uppnår sina livslånga önskningar hur fort som helst! Ps 2. Jag har så här på mina familjer att de är småbarn, barn, tonåring, ungdom, vuxen och åldring så långt som det går, (kan visa hur man gör det senare) så de kommer antagligen vara ungdomar under hela historien. Bara så ni vet.
Hoppas ni kommer att gilla historien!
MySimsPage (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0