30-dagars utmaning [Dag 13]

Hej!
Idag är det den 13:e dagen på 30-dagars-utmaningen.
Och idag ska jag svara på den här frågan:
Skulle du vilja lägga till eller ändra något i spelet? Isånafall, vad?
Mitt svar: Absolut! Jag vet inte ens om jag kan komma på allt vid ett och samma tillfälle...
Men en sak är iallafall att jag vill att man ska kunna KÖPA kläderna man vill ha, det är ju mycket enklare än att planera olika klädstilar hela tiden... Kanske också att det skulle hända något med den där mystiska grottan som finns på vissa ställen. Inte bara att den liksom finns. Det borde hända nåt också..
När nån ska flytta ut ur huset så blir det automatiskt "Sparka ut" om man vill fortsätta spela med den andra delen av familjen. Men jag tycker att man ska kunna träffa på dom som har flyttat också. Kan man det även fast man spelar på den andra delen av familjen? (Jag kanske bara är lite efter..) Sen kanske vad det gäller åldersgrupperna så finns det ju så här Bebis, Barn, Tonåring, Ungdom, Vuxen och Åldring. Men hallå. Ingen av barn eller tonåring passar väl ändå för åldrarna typ 10-13? Barn är lite för barnsligt (haha..), och tonåring är lite för stort. Inte för att jag har nån idé på vad den åldersgruppen skulle heta, men ändå..
Och så när man ska "filtrera efter" eller vad det nu heter, i Skapa-En-Sim, så kan man ju "filtrera efter" t.ex The Sims 3 Drömjobb, och då kommer det bara upp kläder m.m. från The Sims 3 Drömjobb. Men sen finns det inget kryss på den där "filtrera efter"-grejen, så man måste kryssa hela fönstret med alla kläder och så och sen klicka på kläder igen för att den saken ska vara borta.
(Jag vet, jag har en väldig talang för att förklara så att man förstår. Men hoppas ni förstår iallafall... :P)
Men sen är det nog inget mer.
Ser nån av de här ut som en 10-13-åring? Enligt mig ser "barnet" ut som att hon är typ 8-9 (KANSKE 10), och "tonåringen ser ut som att hon är typ 14-16, typ. (JA, jag är medveten om att jag använder ordet "typ" väldigt mycket.)
Kommentera ditt svar på frågan och vad du tyckte om inlägget eller någonting annat :)
Ps. Förlåt för sent inlägg ... Hoppas det är okej!
MySimsPage (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0