Utmaning -

Hej!
Jag har en förmåga att ta rätt så lång tid på mig när jag gör simmar, jag vill att de ska bli bra :P
Men jag tror att det kan bero på att jag jämnt liksom gör egna färger på ögon, hår, kläder och smink.
Plus att jag ändrar ögon, näsa m.m.
Jag tänkte utmana mig själv och inte göra något av detta.
Låter det kul?
Fortsätt kolla isånafall!
Vardagskläder - ansiktet
Min åsikt: Jag blev väl rätt så nöjd, men hade velat fixa näsan lite, och fixat en annan ögonfärg. Sen skulle jag också velat ha en annan hårfärg, som inte redan finns. Och kanske ändrat sminket.
Vardagskläder - kläder
Min åsikt: Det blev ganska bra, men allt hade passat bättre ihop om det hade varit lite mer lika färger/nyanser. Jag skulle ha tagit andra byxor...
Vardagskläder - accessoarer
Min åsikt: Armbandet hade passat bättre om det hade varit samma nyans av blå och kanske någon annan färg i mitten. Ringen passade däremot rätt bra med shortsdetaljerna, utan att jag behövde ändra färgen, men jag kanske skulle ha tagit den ljusare varianten.
Finkläder - ansiktet
Min åsikt: Jag har inte så mycket att tillägga om ansiktet, men örhängena passade rätt bra till det vita på tröjan, eftersom dom också var vita.
Finkläder - kläder
Min åsikt: Här skulle jag nog ha velat ha en lite mörkare svart på skorna, eftersom lite av överdelen är väldigt mörk. Jag vet dock inte om överdelen är helt svart, det hade jag nog kanske velat ändra, om jag hade fått.
Finkläder - accessoarer
Min åsikt: Armbandet passade rätt så bra med färgerna, men ringen hade jag kanske velat ändra.
Pyjamas - ansiktet
Min åsikt: Inget att tillägga.
Pyjamas - kläder
Min åsikt: Det blev väl helt okej, men hade nog kanske velat ändra färgen på byxornatyp grå, vit eller svart kanske.
Idrottskläder - ansiktet
Min åsikt: Örhängena passade till en del av tröjan, eftersom dom är vita. 
(Men dom syns inte så bra på den här bilden.)
Idrottskläder - kläder
Min åsikt: Tröjan blev bra, den är snygg utan att man behöver ändra nåt med den. Jag skulle kanske ha valt ett par andra byxor. Jag kanske skulle vilja ha samma färg på skorna som på shortsen, eller som på tröjan.
Idrottskläder - accessoarer
Min åsikt: Jag hade velat ändra färgerna på armbandet så att det passade bättre till kläderna.
Men ringen passade rätt så bra eftersom den är grå, och det är shortsen också.
Badkläder - ansiktet
Min åsikt: Jag skulle kanske ha tagit några röda örhängen istället, så att de hade passat bättre till baddräkten. Jag brukar inte ändra färgen på solglasögonen, men kanske att jag hade velat göra dom lite mörkare.
Badkläder - kläder
Min åsikt: Jag är nog rätt nöjd med färgen på baddräkten, det passade till det andra.
Badkläder - accessoarer
Min åsikt: Armbandet brukar jag inte använda så mycket, dock passade det rätt bra den här gången, men kanske att jag hade velat ändra färgen på det, så att det blev ungefär samma nyans som baddräkten. Ringen brukar jag aldrig använda typ, men eftersom den var röd så tänkte jag, varför inte? Men jag hade nog velat ha den i samma nyans som baddräkten. Och sen är jag ett större fan av silver än guld, så kanske att jag hade velat ändra till silver istället för guld, om det hade passat.
Ytterkläder - ansiktet
Min åsikt: Jag minns inte riktigt vad jag valde för örhängen, och man ser inte så mycket av dom på bilden. Men om jag inte valde gröna örhängen (vilket jag tror att jag inte gjorde), så hade det nog passat bättre än de vita som hon (kanske?) har på sig på bilden.
Ytterkläder - kläder
Min åsikt: Jag blev rätt så nöjd med kläderna, men kanske att jag hade velat göra byxorna mörkare. Skorna ångrar jag att jag tog nu, om jag hade fått byta färg hade jag nog valt gympaskorna i samma gröna färg som en del av överdelen är i.
Ytterkläder - accessoarer
Min åsikt: Jag brukar inte ändra färg på de här handskarna/vantarna, men kanske att jag hade velat ändra till en mörkare svart, men bara kanske.
 
Min slutsats:
Det gick helt okej. Bättre än jag trodde först. Men det var ju, som ni märkte, rätt mycket småsaker jag hade velat ändra. Jag tycker att EA är lite mesiga vad det gäller den svarta färgen som dom har på allt svart. Den är för ljus för att kallas riktig svart, det är ibland mer som mörkgrå.
Eller vad tycker ni?
Om jag skulle betygsätta mig själv från 1-5 skulle jag nog få kanske... 3, 3,5 eller 4. Nånstans där. Lite olika på olika klädstilar. Om jag skulle betygsätta mig själv från 1-10 skulle jag kanske få... 5, 5,5 eller 6. Nånstans där. Som sagt lite olika på olika klädstilar.
Vad tyckte NI?
Kommentera hur ni tyckte att det gick för mig!
Kommentera också vad ni tycker angående den svarta färgen i Sims 3!
Ps. Hoppas ni gillade inlägget!
Ps 2. Säg till om ni vill ha ett inlägg där jag säger vart alla kläder, accessoarer o.s.v som jag använde till den här simmen kommer ifrån för Sims!
MySimsPage (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0